3 juni 2014 Releaseseminarium

cropped-Omslag-förslag-1.jpg

”Han hade spillt ut en massa rom på golvet och myrorna kände väl på långt håll att det fanns godis att hämta. Han satt på sängen och sa till myrorna: Ni är lyckligt lottade, ni! Ni vet i alla fall vart ni är på väg. Själv hade han inte en aning om vart han skulle ta vägen. Han befann sig i en öken utan vattenhål. Han var slut. Alla utom flaskan hade övergett honom.”

Minnesotamodellen
Boken De lyckligt lottade vill uppmärksamma att Minnesotamodellen – som introducerades i Sverige för 30 år sedan. Minnesotamodellen har bidragit till att många människor rest sig ur misär, övervunnit besatthet och funnit tacksamhet över att de är de lyckligt lottade. Många i SCAA och Unga KRIS är sådana personer. Därför vet vi att det går att bryta med missbruk och beroenden. Vi vägrar ansluta oss till uppgivenhetens linje.Boken De lyckligt lottade berättar om Minnesotamodellens första 30 år i Sverige.

Releaseseminariet genomfördes den 3/6 år 2014.

3 juni kl.10.00-12.00
Scandic Park, Karlavägen 43, Stockholm
Lokal: Park Lounge

Medverkande:
Jan Henrik Swahn och Bjarne Selin, som skrivit boken
Annika Östberg, föreläsare och författare
Lasse Lesand, ICA-handlare
Elisabeth Sundqvist, läkare och engagerad i SCAA
Anders Eriksson, ordförande i Unga KRIS
Catrine Näsmark, konstnär, som målat konstverket på omslaget
Harry Månsus, Djupare liv

UK_LOGGA_TRANSPARENT_PNG    940

Print    Ekerlids Förlag logo 286